5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

threedesign.hu

Portfólió

WEB

A dizájnt a funkciót teszi teljessé, mert élménnyé alakítja a használatot. A változó információk átadása több féle megjelenési felületen rugalmas gondolkodást és megoldásokat követel. Számunkra a felhasználói élmény, a felhasználói felület szépsége a rácsodálkozás; ezt a kettőt kell egyensúlyban tartani.

PRINT

A nyomtatás egy gondolat megtestesülése mely kézzel fogható és olyan érzékünkre is képes hatni, mint a tapintás, ami pedig nem csak gondolat, hanem érzelem. A nyomtatott dizájn része az anyag használata, ez önmagában is fel tud tölteni tartalommal egy érdekesen hajtott, vágott tárgyat, így igazi térbeli élménnyé alakul a grafikai terv.

LOGÓ

Legyen egy jó logód, melyről ügyfeleid könnyen megismernek! A logó az alap, a mindent meghatározó, a legfőbb marketingelem, amiről megismerik céged és megkülönböztet téged versenytársaidtól. A logód a névjegyed kicsiben, mert ha jó a logód és könnyen megjegyezhető, sőt jól bevezetett is, akkor már márkaként működik.

threedesign.hu

weboldalak

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
  Phone

  Csapatunk

  threedesign.hu

  print, web, fotó

  dóra

  Céges arculatok tervezése, szórólap, prospektus kreatívok, web design ötletek

  web, seo, fotó

  bence

  Teljes körű web design, programozás, keresőoptimalizálás, fotózás

  logó, print, fotó

  petra

  Logó tervezés, szórólap, proapektus, social media kreatívok, fotózás