Portfólió
81
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-81,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Portfólió

threedesign.hu
Web

A dizájnt a funkciót teszi teljessé, mert élménnyé alakítja a használatot. A változó információk átadása több féle megjelenési felületen rugalmas gondolkodást és megoldásokat követel. Számunkra a felhasználói élmény, a felhasználói felület szépsége a rácsodálkozás; ezt a kettőt kell egyensúlyban tartani.

Print

A nyomtatás egy gondolat megtestesülése mely kézzel fogható és olyan érzékünkre is képes hatni, mint a tapintás, ami pedig nem csak gondolat, hanem érzelem. A nyomtatott dizájn része az anyag használata, ez önmagában is fel tud tölteni tartalommal egy érdekesen hajtott, vágott tárgyat, így igazi térbeli élménnyé alakul a grafikai terv.

Logó

Legyen egy jó logód, melyről ügyfeleid könnyen megismernek! A logó az alap, a mindent meghatározó, a legfőbb marketingelem, amiről megismerik céged és megkülönböztet téged versenytársaidtól. A logód a névjegyed kicsiben, mert ha jó a logód és könnyen megjegyezhető, sőt jól bevezetett is, akkor már márkaként működik.

threedesign.hu

design

Photoshop0%
Illustrator0%
Indesign0%

threedesign.hu

És a jó dolgok

175
Megbízás
35
Elégedett ügyfél
1200+
Munkanap
3600+
Elfogyasztott kávé